Schrijf in mijn gastenboek
  • Karin (2 juli 2019): Vorige week heb ik bij Gallerie Art & Zo in Grave het Quill-schilderij van de stokstaartjes gekocht. Stokstaartjes zijn van zichzelf al vertederend. Maar dit kunstwerk is zo bijzonder gemaakt, dat je je nauwelijks kunt voorstellen dat het met papier is gemaakt. Ik ben er heel blij mee en hoop nog lang van dit kunstwerk te kunnen genieten.
  • Carla (24 oktober 2017): Ik heb samen met mijn dochter genoten van jullie werken op de Paper Passion beurs. Wat een prachtige en kunstige kunstwerken. Ben vroeger zelf ook bezig geweest met filigraan en jullie hebben mij geinspireerd om hier weer wat mee te gaan doen.
  • Monique (20 oktober 2017): Lieve Pieter en Evelien, wat een zegen dat jullie zo een mooie werken kunnen maken. Geweldig het doorzettingsvermogen de ideeen die jullie hebben heel bijzonder. goed gedaan heel mooi en inspirerend Dank jullie
  • Ineke van Rappard-Mielekamp (11 februari 2017): Op de weg naar buiten kwam ik een mevrouw tegen die tegen haar vriendin opmerkte: " Dit is geen papier vouwen, dit zijn kunstwerken," ik had het niet beter kunnen zeggen: we hebben genoten van alles wat we zagen !
  • Ab (24 december 2016): Mooi werk, goed datjullie anderen laten meegenieten van vele uren doorzetten en keuzes maken, we komen kijken bij de expo, en lekker blijven doorwerken!
  • Gerda Groote-Benthem (17 augustus 2016): Heel mooi en zeer knap, deze kunstwerken van papier. De uren werk die hier in zitten zijn onbetaalbaar. Veel mensen zullen niet doorhebben hoe arbeidsintensief dit is. Bijzondere kunst en iets wat je niet vaak ziet!