De techniek quilten die bij deze schilderijen gebruikt worden, bestaat uit het vouwen van modulen die in elkaar gestoken, geometrische vormen geven.

uit 2014 tot 2014 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

escher

2014

Modulen gevouwen uit een vierkant vel en in elkaar gestoken. Escher achtig effect, bestaat uit ongevveer 60 gevouwen vierkante papiertjes.  

geel blauw quilt

2014

Ook hier worden weer 2 modulen gequilt. het gele motief is ingewikkeld en design van Tomoko Fuse, een beroemde orgamiste.

kleurrijke quilt

2014

Een quilt bestaat uit 60 modulen in 2 verscheidene vormen die in elkaar passen. geplaatst in een ronde drager van hout.

oranje, groen quilt

2014

Een quilt gemaakt van 2 patronen elk gevouwen uit een vel papier en in elkaar gestoken. De gehele quilt bestaat ongeveer uit 60 velletjes.

paars geel quilt

2014

 De paars en gele modulen zijn hetzelfde, tessellation gevouwen en verbonden met een vierkant verbindingsstukje. Ook deze zijn in elkaar gestoken en pas gefixeerd als ze in de ronde zijn geplaatst.
 

rood wit quilt

2014

Een quilt gemaakt van 2 patronen elk gevouwen uit een vel papier en in elkaar gestoken. De gehele quilt bestaat ongeveer uit 60 velletjes.

rood zwart quilt

2014

Rood en zwart gemeleerd gevouwen modulen en in elkaar gestoken. Het bijzondere papier maakt het bijzonder. Per rond ongeveer 60 gevouwen vierkant papiertjes.

witte quilt

2014

Een quilt gemaakt van 2 patronen elk gevouwen uit een vel papier en in elkaar gestoken. De gehele quilt bestaat ongeveer ui ongeveer 60 velletjes.

wit zwart quilt

2014

Een quilt van papier bestaat uit ongeveer 60 modulen, de modulen zijn 2 verschillende die in elkaar passen, vandaar quilt.

zilver quilt

2014

een vierkant papier in 2 modulen geOngeveer 60 vierkantjes vouwen en dan in elkaar gestoken, nadat figuur voldoende is, gefixeerd.